Man ser inte skogen för alla träd

Som nybörjare är det lätt att bli förvirrad. Nya tider att passa in i vardagen, nya människor, nya övningar med nya namn, ny upplevelse av träning, ny typ av träningsvärk i muskler du inte visste fanns.

Ibland kan man få för sig att Coacherna pekar i olika riktning eller säger olika saker. Det gör vi inte. Vi har olika bakgrund och olika sätt att uttrycka oss men vår grundläggande metod är unison. Vi följer samma principer och progressioner. 

Det tar tid för hjärnan att sortera och processa allt det nya. Alla känner sig mer eller mindre förvirrade tidvis. 

Då är det extra lätt att tappa bort anledningen till att du började. Det händer att vi inte ser målet för det är så mycket som är nytt och ovant som ligger ivägen. Vi förstår inte alltid varför vi behöver göra X för att nå fram till Y. Ditt övergripande mål ska finnas där för att hjälpa dig hålla riktningen. Påminn dig själv ofta om ditt övergripande mål.

Processen vi följer är bevisad. Vi har sett många människor lyckas under årens lopp. Vi stämmer av dina framsteg och din motivation. Regelbundna avstämningar är avgörande. Din plan måste revideras med jämna mellanrum. Vi tillhandahåller en individuell plan på överskådlig tid för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas.

Lita på processen så kommer du att se skogen tillslut.

/Coach

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out