Vårda din motivation som ett nyfött barn

Vi stämmer av med dig regelbundet för att säkerställa att du hela tiden upplever framgång och får mätbara resultat. Din motivation är beroende av att du är framgångsrik. Inte bara någon enstaka gång utan om och om igen. Tyvärr är det svårt att slå rekord på varje pass. Din utveckling är inte linjär. Det gäller för allt i livet. Framsteg i till exempel utbildning, karriär, uppfostran och relationer kommer alltid att variera. Ibland går det sämre, ibland går det bättre. 

Av den anledningen är det viktigt att mäta framsteg strukturerat och regelbundet. Vi behöver förstärka vår framgång för att inte missa den. Vi är generellt dåliga på att bekräfta våra egna framsteg. Av den anledningen är det viktigt att gå från gul till orange över tid. Inte för att kunna lasta fler kilo på skivstången men för att hålla motivationen uppe och fortsätta framåt. Vi tränar dig att förstärka och bejaka din framgång på varje pass när vi frågar vad du tyckte gick bra. Detsamma gäller för inlägget på Facebook varje fredag. 

Det bästa formella verktyget vi har för att bekräfta framsteg och ge dig en tydlig plan för fortsatt framgång är våra utvecklingssamtal. Om du inte har ett sådant bokat vill vi att du hör av dig omedelbart. Låt oss säkerställa att du fortsätter att vara framgångsrik så att din motivation förblir hög. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out