Varför gör vi det här?

Idag fick jag frågan som vi då och då ställer oss själva eller kompisen bredvid när det där jobbiga passet precis ska börja. Frågan kom precis innan det välbekanta “10 sekunder till start!”. Frågan löd:

“Varför gör vi det här?” 

– medlem innan klockan startar

Frågan kan vara befogad i ett sådant ögonblick. Men låt oss fundera lite mer över den. Varför genomlider vi hårda träningspass? Varför strävar vi efter att förbättra vi våra kostvanor?

Svaret har olika nyanser men ofta det kokar ner till följande:

Du har valt att prioritera din hälsa och livskvalitet. Du gör det först och främst för dig själv men förmodligen för någon annan också. Du har valt en livsstil som gör dig till en fysiskt och psykiskt bättre förberedd människa. Du gör det för att du vet att du behöver orka mer, räcka längre och bidra till glädje för dig och dina nära och kära. Du har valt att ta ditt ansvar. Du tror på hårt och målmedvetet arbete. Du föregår med gott exempel och fler kommer att följa i dina fotspår.

Hatten av för dig. I mina ögon är du en hjälte!

/Kalle

För att du ska behålla rätt riktning och känna att du har vind i seglen behöver du stämma av dina långsiktiga och kortsiktiga mål med jämna mellanrum. Boka en konsultation med en Coach så får du hjälp och vägledning.

Använd samma knapp om du inte redan är kund men vill bli det. Välkommen!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out