Det finns mer i varje person än vad man kan tro. Det är jag ett levande bevis på!

Anna Bellman kände hur kroppen begränsade henne med värk och stelhet. Efter tips om CrossFit Medis & Sickla tog hon mod till sig att testa. Nu ångrar hon inte en sekund att hon börjat. Anna upplevde resultat redan efter några gånger. Vi är vana att hitta olika lösningar och hjälpa människor i olika åldrar och med olika förutsättningar. Var inte rädd för att börja, vi hjälper dig.

Vilka var dina utmaningar innan du började träna hos oss?
Jag har en bakgrund med en sjukdomsbild som har gjort att det är mycket ledvärk. Det är en benskörhet också som ligger till grund för att jag började känna – är det det här jag ska ha tills dess jag ska bli pensionär så kommer ju inte kroppen att orka!?

Då fick jag tips att prata med dem på CrossFit Sickla. Jag har varit rädd för att man ska börja för hårt. Att man får tag i någon som kanske inte förstår. Den bakgrund man har och den rädsla man kan ha när man börjar träna och inte gjort det på jättelänge. Kommer jag att gå sönder, få ont eller göra fel? När man är orolig så vill man att det ska vara lite lugnare och att det ska finnas en förståelse för den personen man är och alla hang-ups man kan ha. Jag skrev till Erin, min coach som jag har nu, och hon svarade – Vi prövar!

Jag måste säga att jag har fått en lugn start med en bra push. Att verkligen våga och inte tänka, jag kan inte. Så var det första gången. Man tänkte, hur ska det här gå? Jag upptäckte hur stel jag var. Men med små tekniker och tips om hur jag själv kan göra hemma så har jag nu efter 6 gånger gjort en bänkpress på 20 kg som jag aldrig i mitt liv har gjort tidigare haha. Det är en sån känsla att man går iväg härifrån med en kick. Man går iväg härifrån med en känsla av att herregud, jag kan ju. Det finns hopp!

Värk som jag haft på olika ställen i kroppen är borta redan efter 6 gånger. Det är helt otroligt med tanke på att det har varit svårigheter med att röra axlar, vakna med att det är svårt att röra höften. Det är borta. Jag har inte ångrat en sekund att jag har börjat. Det är så häftigt att det finns inte. För jag har ju levt i tron att det kan vara svårt. Och hur fel hade inte jag?

Vad vill du säga till de som är tveksamma till CrossFit som träningsform?
Jag som verkligen kan ses som ett exempel på att det är ingen idé. Jag är för stel, jag kan inte. Hur ska jag kunna bygga upp mig själv och så vidare. Prova och se det. Vad är det man förlorar? Man förlorar några veckor på att man har satsat på sig själv. Kan det vara fel nån gång egentligen? Den tid och den stunden man lägger ner på sig själv är ju något som håller hela livet. Det kan aldrig vara fel, det finns inte en chans. Bara att finna att man orkar så mycket mer efter bara 6 gånger. Det kan låta översvallande kanske men det är ju också eftersom jag lever lite i eufori. Jag märker ju att det går.

Det finns mer i varje person än vad man kan tro. Det är jag definitivt ett levande bevis på.

Gör som Anna. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out