Då, somnade på soffan. Nu, piggare och rörligare.

Här berättar Marisol om hur hennes energi var helt slut efter jobbet men hur träningen gav tillbaka styrkan och kraften i vardagen.

Vi vet att vår träning fungerar och bidrar till ökad hälsa och livskvalitet. Låt oss hjälpa dig med. Första steget är att boka kostnadsfri konsultation. Välkommen!

Innan jag började träna här så tränade jag hemma med en app. Anledningen till att jag började träna hemma var att jag fick kläm i ishiasmuskeln för några år sedan. Ganska rejält. Vilket gjorde att jag inte kunde röra på mig ordentligt. Jag blev lite bedövad över benet.

Det kändes bra att börja röra på sig lite och ha någon som hade uppsikt. Nu har jag varit här sen augusti så säg att jag har gått här i 2 månader.

Jag känner mig piggare. Helt klart. Innan jag kom hit så somnade jag på eftermiddagarna. Jag hade ingen energi över huvud taget. Det har blivit mycket bättre. Jag är rörligare i kroppen och det är som jag säger till min coach Henrik. Det är små rörelser som jag känner att det går bättre och bättre att göra. Lite åt gången men det känns att det går framåt. Jag känner mig starkare.

Det är jätteskrämmande. Min bild av en PT innan var någon som stod och skrek – Nu gör du det här. Sånt gillar inte jag. Men det har varit väldigt smärtfritt. Det är lugnt, man har en bra kommunikation. Man kollar var man är svag och koncentrerar sig på det. Det är det bästa beslutet. Det är bara att köra tycker jag!

Gör som Marisol. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out