Försvara dina rutiner med näbbar och klor

Du har kämpat hårt under det här året. Du har sett resultat. Du har upplevt framgång. Du har fokuserat. Du har tagit tag i saker som varit kämpiga. Du har hittat sätt att navigera i vardagen. Du har prioriterat rätt sak vid rätt tidpunkt. 

Regelbundna träningspass. Regelbundna måltider. Regelbundet vätskeintag. Regelbunden sömn. Regelbunden meditation. Du har gjort fler saker regelbundet det här året än förra året. 

2-3 veckor blir lätt 2-3 månader. 

Tänker du låta det du byggt upp under året rasa som ett korthus under jul och nyår? Vi har tyvärr sett regelbunden bli oregelbunden förut. Vi har sett hur en paus över jul kan hålla i sig till påsk. 

Var inte en bff som tar paus till påsk!

Ät julmat men fortsätt att äta på hyfsat regelbundna tider. Drick julmust men fortsätt att dricka 2-3 liter vatten om dagen. Ät skinka och prinskorv men fortsätt att äta rikligt med grönsaker. 

Vi har ansträngt oss extra mycket för att hålla öppet på helgdagar och mellandagar. Allt för att dina rutiner skall förbli intakta. Öppna din kalender och skriv in TRÄNING med stora bokstäver alla dagar du kan under helgerna. 

Vi ses på CrossFit Medis och Sickla!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out