Fyra anledningar till att en bra tränare är mer effektiv än piller och operationer

1) Arbetet utförs AV dig, inte FÖR dig. En bra tränare kan inte lyfta vikten åt dig men de kan visa dig hur du lyfter den steg för steg så att din rädsla för att lyfta den försvinner.

2) Du lär dig att använda dina resurser för att förbättra ditt tillstånd. Det fina med ett coachat pass är att den tar slut. Därefter måste du återvända till den verkliga världen och möta dina utmaningar. Du måste hantera dem så att du känner dig stolt nästa gång du deltar på ett pass.

3) Det är enkelt. Det finns massor av gratis kunskap och dyra dogmer. Du kan köpa detoxkurer, ett superträningsprogram eller böcker om att ”fixa din hjärna innan du fixar din kropp”. Bra tränare leder dig bort från återvändsgränder och spar tid åt dig. De hjälper dig att göra rätt sak på rätt sätt vid rätt tillfälle.

4) Det är en gradvis process. Tränaren vägleder dig. Ingen blir mirakulöst botad efter första gången. Det tar oftast åratal av dåliga val för att nå botten. Tack och lov kommer det att ta ungefär hälften av den tiden eller mindre att klättra upp.

Det är inte lätt. Det kräver ansträngning. Men du kan också ha oerhört roligt under tiden. Idén om att det ska vara lätt finner vi på löpsedlarna. Budskap om attraktiva mirakellösningar basuneras ut. Akta dig för dessa lätta lösningar. Mycket lidande föds där. Det meningsfulla kommer oftare ur de svåra valen.

Vi finns här för att hjälpa dig göra rätt val. Ofta svåra val som du behöver stöd i. Låt oss vara det stödet för dig.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out