Galenskap

Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat. Ändå gör vi det hela tiden. Vi köper ett gymkort men vi fortsätter att inte gå och träna. Vi bestämmer oss för att gå ner i vikt men vi fortsätter att äta likadant.

Oftast gör vi det för att vi inte planerar ordentligt samt att vi saknar vägledning.

Vägledning har varit en central del i din utveckling sedan barnsben. Du utvecklade goda vanor som att borsta tänderna, klä dig efter väder och tillfälle, passa tider, förbereda dig inför prov därför att någon hjälpte dig.

Då och då har du letts på villovägar. Kanske handlar det om att överkonsumera TV-serier, alkohol, skräpmat eller skvaller. Eller så kanske det handlar om använda bilen och hissen för ofta. Kanske om att aldrig stanna upp och varva ner.

Om vi vill få bättre hälsa och livskvalitet behöver vi förändra våra vanor och beteenden. Någon av följande saker kommer alltid att hålla dig tillbaka.

  • Kost
  • Träning
  • Sömn
  • Stress

Det är svårt att ransaka sig själv. Det är svårt att identifiera de beteenden som hindrar oss mest.

Vi kan vägleda dig.

Vägledningen sträcker sig bortom gymmets väggar. Du lägger ca 12-18 timmar av månadens 730 timmar på träningspass. Övrig tid ska fördelas på sömn och arbete men också på att äta och återhämta sig mentalt. Låt oss prata med dig om dina vanor och beteenden. Låt oss hjälpa dig revidera dina levnadsmönster och hitta sätt att bättra balansera tillvaron. Ett steg i taget.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out