Nya erfarenheter

Om man haft samma arbete i 20 års tid men i princip alltid gjort samma saker så har man inte 20 års erfarenhet. Man har på sin höjd ett års erfarenhet upprepat i 20 år. 

Det är många som kämpar med hälsa och livskvalitet. Kämpar med att hålla träning regelbunden. Kämpar med att äta hälsosamt. Kämpar med att sova bättre. Kämpar med att att ha en positiv inställning. Kämpar med att stressa mindre.

Vår verksamhet finns för att hjälpa dig med ovan. Vi finns för att coacha och vägleda. Behovet är olika för olika individer och förändras över tid. Därför inleder vi med en konsultation och följer upp med regelbundna utvecklingssamtal. 

Många kämpar på därför att de upprepar samma misstag gång på gång. Samma erfarenheter, samma strategier, samma åtgärder och naturligtvis samma resultat. 

Har du tidigare gjort en nysatsning? Testat en diet eller utmaning som inte fungerat för dig i långa loppet? Du är inte ensam. Många försöker gång på gång bara för att falla tillbaka i gamla vanor efter en tid. 

Det säljs många billiga gymkort i Sverige varje år. De flesta köparna får inte önskat resultat. Ändå upprepas löftet (eller lögnen) år efter år. Men varför tror man att det ska bli annorlunda på tredje eller fjärde försöket? 

Du kanske haft en suddig avsikt att bli starkare och gå ner i vikt. Om det inte funkade med sporadiska power walks förra gången så lär det inte fungera nu. Om du tidigare saknat ett mål, en plan, en struktur och någon som följer upp dina framsteg så kanske det är dags att bryta mönstret?

Du kan antingen fortsätta att upprepa erfarenheter och få samma resultat som tidigare eller så kan du prova något nytt.

När du bokar en konsultation eller ett utvecklingssamtal så kommer du att få berätta om dina mål. Vi kommer att fråga dig om tidigare erfarenheter. Vi kommer att prata om dina farhågor och om dina drömmar. Du kommer att kunna berätta om vilka dina största utmaningar är och du kan berätta vilka förväntningar du har på oss. När det är klart kommer vi att ge dig vår bästa möjliga rekommendation. Du får en plan. Du får en karta. Vi är din kompass. 

Vi kommer att prata om:

Vilken slags träning som kommer att leda dig snabbt och effektivt till målet. 

 • Vill du kombinera hemmaträning med att komma till gymmet? Inga problem!
 • Vill du ha ett kompletterande upplägg som hjälper dig att bli en bättre cyklist, bättre golfare, bättre padelspelare? Det hjälper vi dig med!
 • Vill du hitta en form av varierad gruppträning som aldrig kommer att ge dig samma erfarenheter år efter år? Du är på rätt plats!

Vad du kan göra för att förbättra dina matvanor och lägga till bra saker på tallriken.

 • Äter du regelbundet eller finns det lågt hängande frukt att plocka bara genom att börja äta tillräckligt ofta?
 • Finns det grönsaker på din tallrik?
 • Är du medveten om hur olika livsmedel påverkar din hälsa, din sömn, din stress?
 • Dricker du tillräckligt med vatten?

Vad du kan göra för att sova bättre

 • Har du svalt och mörkt där du sover?
 • Har du bra rutiner för att komma i säng i tid?
 • Har du testat att prioritera sömn någon gång för att få uppleva de positiva effekterna?

Vad du kan göra för att hantera stress

 • Vilka rutiner har du för att sätta ditt eget schema och följa det?
 • Vilka tidstjuvar finns i din vardag och hur kan de undvikas? 
 • Hur kommer små ändringar kring träning, kost och sömn gemensamt samverka för att sänka dina stressnivåer?

Vi hjälper dig ta ansvar för helheten. Vi hjälper dig att göra din satsning långsiktig och hållbar. Vi hjälper dig att ta ett steg i taget. Vi hjälper dig att hålla fokus på rätt sak vid rätt tidpunkt. 

Vi coachar och vägleder dig. Det finns inga framgångsrika projekt utan plan och avstämningar längs vägen. Med nya erfarenheter föds nya frågor. Med ny kunskap föds nya möjligheter. 

Har du tränat hos oss tidigare men slutat? Vad kan vi göra annorlunda tillsammans den här gången för att lyckas bättre?

Har du aldrig varit hos oss tidigare men är nyfiken? Vad har du att förlora på att boka en konsultation?

Tränar du redan med oss och vill öka din utvecklingstakt? Boka ett nytt utvecklingssamtal. 

/Coach Kalle

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out