Tack för att du tagit ditt ansvar under pandemin

Medlemmarna på CrossFit Medis och Sickla har betett sig föredömligt under hela Corona-pandemin. Det är emellertid inte över än. Jag ber därför om att få påminna om några saker. 

Men först. 

Vi har haft ca 30 000 inpasseringar på CrossFit Medis & Sickla och oss veterligen har ingen smittats i våra lokaler. Ett antal medlemmar har naturligtvis haft corona under året som gått. Det har hänt att medlemmar som kommit på ett träningspass kort därefter testat positivt för Covid-19. Här har de flesta skyndsamt kontaktat oss och vi har kunnat meddela andra medlemmar som varit samtidigt i lokalen. Återigen, vi har hittills inte fått någon rapport om någon som insjuknat i samband med ett sådant pass. 

Våra säkerhetsåtgärder verkar fungera väldigt bra. Det är sannolikt för att du tagit ansvar för att följa rekommendationer och regler. Du har tvättat händerna innan du gått in i träningslokalen. Du har hållit avståndet till övriga deltagare. Du har undvikit trängsel i korridorer och omklädningsrum. Du har torkat av utrustning. Du har inte vistats i lokalerna mer än absolut nödvändigt i anslutning till pass. 

Dessutom har många varit flexibla och valt att träna på andra tider för att minska trycket. Vi har sett hur kölistor jämnats ut. Tack för din flexibilitet.

Många har valt att träna med PT i större omfattning. Det har också bidragit till mindre tryck på passen. En kanske ännu roligare bieffekt är att dessa medlemmar utvecklats ännu effektivare under perioden. Grattis till framsteg som tex mindre smärta, nya Levels och andra personliga rekord!

Kort och gott, du är ett föredöme som prioriterar din hälsa och livskvalitet. Snälla, fortsätt att:

  • Spendera så lite tid i lokalerna som möjligt innan och efter pass (max 8 min)
  • Tvätta händerna innan du går in i träningssalen 
  • Håll avståndet i samtliga utrymmen (korridor, omklädningsrum, träningssal)
  • Vi repeterar, INGEN TRÄNGSEL
  • Torka av utrustning
  • Tvätta händerna efter passet

Vi justerade tidigt antalet deltagare per pass. Det visade sig att vi var inne på helt rätt spår. Våra egna regler är ungefär dubbelt så noggranna som den nya pandemilagen. Enligt denna lag skulle totalt 55 personer kunna vistas samtidigt på CrossFit Medis och 65 personer på CrossFit Sickla. Vi är aldrig i närheten av de siffrorna. I till exempel Originalet på CrossFIt Medis kan ca 14 personer vistas enligt lagen men vi tillåter bara sju plus coach. Vi har goda marginaler.

Coacherna gör sitt bästa för att påminna deltagarna vid varje tillfälle men du har det slutgiltiga ansvaret. Följ rekommendationerna och våra regler.

Ett friskt nytt år! /team CrossFit Medis och Sickla

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out