Tuff start med en triumf i slutet

Vi förbereder oss på en tuff start

Kalenderåret 2020 är över. Det struntar Moder Jord blankt i. Det som sker kommer att ske ändå. Utmaningarna består, så också möjligheterna. Det ända du och jag kan påverka är hur vi förhåller oss till det som händer och hur vi agerar. 

Vi förbereder oss på att 2021 inledningsvis kommer vara den svåraste perioden under hela pandemin. De åtgärder som planeras i samhället kan komma att påverka vår verksamhet ytterligare. Vårt löfte till dig består. Din hälsa och livskvalitet är vårt ledstjärna. Dina framsteg och mätbara resultat är vår kompass. 

Vi vet att vi kan fortsätta att vägleda dig. Oavsett plats, plattform och verktyg. Kanske kommer vi tillhandahålla våra tjänster online under en period. Kanske kommer dina möten med coachen ske över nätet. Kanske kommer du att behöva mer stöd att stå till svars för dina val om möjligheten att lämna hemmet begränsas ytterligare. Vi finns här för dig.

Vi har ställt oss följande frågor och rekommenderar dig att ställa samma frågor till dig själv.

  1. Vad är det värsta som kan hända just nu?
  2. Hur har andra klarat av liknande situationer?
  3. Vad är uppsidan om allt går bra?
  4. Hur kommer jag må när det är över?
  5. Vilka erfarenheter har jag att luta mig på?
  6. Vad händer om jag inte fullföljer?

Ett tänkbart scenario kan se ut såhär. Sverige behöver stänga ner likt andra länder och dina möjligheter att lämna din bostad inskränks kraftigt. Du accepterar de nya förutsättningarna och analyserar dina möjligheter att bibehålla fysiskt och psykiskt välmående. Det finns gott om exempel på människor som lyckats oerhört bra. Det har visat sig att människor kan växa och utvecklas genom den här typen av prövningar. Best practice? Bibehålla rutiner. Ägna tid varje dag åt att träna kroppen. Ägna tid varje dag att hantera stress och ovisshet. Ägna tid åt att få is sig näringsrik kost i bra proportioner. Om du tar dig igenom prövningen kommer du vara starkare och mer motståndskraftig än någonsin. När du väl tagit dig igenom perioden kommer du att må bra och vara stolt över ditt agerande. Du kommer säkert att vara en förebild för nära och kära. 

Ett annat scenario kan se ut som följer. Om du inte fullföljer din plan och dina åtaganden kommer resan mot botten att gå snabbt. Tappad styrka och kondition leder till tappad ork och engagemang. Tappad motivation leder snabbt till destruktiva beteenden som ofta är kost och sömnrelaterade. Det accelererar förfallet ännu snabbare. Du blir trött, orkeslös och handlingsförlamad. 

Vi finns här för att stötta dig. Vi kommer göra allt för att du ska kunna må bra och vara stolt över dig själv när pandemin verkligen är över. Om du vill ta ett extra samtal med någon av oss för att ta fram din plan oavsett vad som händer den närmaste tiden så är det bara att boka in det. 

Du är en BFF och därför är det första scenariot det enda tänkbara för dig. Tillsammans kommer vi inte bara att klara av det här. Vi kommer att triumfera. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out