Planera

Vilket härligt väder vi har. Nollgradigt och snöflingor. Om några dagar är det första maj.

Trots denna kalla vår kommer sommaren närmare. Sommar och semester. Ledig. Tid för dig själv och familjen. Sovmorgnar. Uppesittarkvällar. Grillmiddagar.

Vad händer med dina vanor och beteenden under denna ljusa, härliga årstid. Tränar du tillräckligt ofta och tillräckligt bra? Äter du tillräckligt ofta och tillräckligt bra? Sover du tillräckligt ofta och tillräckligt bra? Hanterar du stress tillräckligt ofta och tillräckligt bra?

Vanor och beteenden som du ger upp behöver du återerövra när hösten kommer. Med en bättre plan kanske du inte behöver offra allt för mycket. Att börja om blir ibland svårare än att börja från början.

Du gjorde den största bedriften när du började hos oss. Du har etablerat vanor som på sikt fundamentalt förbättrar din hälsa och livskvalitet. Du har vind i seglen och ligger på rätt kurs. Undvik att göra dig själv en otjänst. Planera hur du bäst ska hålla kursen.

Du har flera flexibla alternativ.

  • Kvar i stan och gillar gruppträning? – Fortsätt med det.
  • Pendlar mellan landstället och stan? – Kombinera gruppträning med personlig träning.
  • Bosatt på landstället större delen av sommaren? – Träffa din coach när tillfälle ges under sommaren. Behöver du ett helt individualiserat träningsprogram så erbjuder vi även det. 
  • Bosatt på annan ort hela sommaren? – Vi ger dig en skräddarsydd lösning för kost och/eller träning och stämmer av med dig så ofta det behövs för att du ska fortsätta att utvecklas. 

Det viktiga är att du fortsätter att röra dig framåt. Att du fortsätter känna framgång. Att din motivation förblir hög.

Vi har tyvärr sett det hända förut. En månads uppehåll blir tre eller fyra månaders uppehåll. En viktuppgång till följd av de där härliga middagarna och en hel del fika och annat småätande under sommardagarna. Uppförsbacken blir brant och att finna motivationen när man inte klarar allt det där som man klarade innan sommaren är svårt. 

Den här sommaren kan bli din bästa någonsin. Med lite planering så kan du nå nya höjder. Låt oss hjälpa dig. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out