Rehabiliteringsträning med målet att kunna köra gruppträning.

Anna tar hjälp av Henrik som vägleder henne och stärker upp de delar av kroppen som är svagare. Hör henne berätta mer här.

Du är unik. Du förtjänar mer än ett standardprogram. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Du berättar för oss vad du vill åstadkomma. Vi visar vägen för att komma dit.

Berätta om dig själv innan du började träna här
Jag har nog alltid tränat. Jag älskar att röra på mig och ta ut mig och känna att jag använder kroppen. Jag har nog alltid hållit på med någon typ av sport. Orientering, löpning, gym, aerobics (som det var på den tiden) och sen började jag köra CrossFit för 4 år sedan.

Hur började din resa inom CrossFit?
Jag kom hit till CrossFit Sickla när jag flyttade hit till Hammarby Sjöstad. Då Googlade jag upp nya CrossFit-center och hittade numret hit. Jag ringde och blev bemött av Oskar som välkomnade mig hit och där började min resa. Jag tyckte det var en stor skillnad när jag kom från det andra CrossFit-centret och bytte till Sickla. Här blir man personligt bemött, glada tillrop och det är en härlig Community där coacherna är fantastiskt. De hejar på en och vill mitt bästa – att göra en förändringsresa.

Hur har coacherna kunnat hjälpa dig?
De har kunnat hjälpa mig komma framåt i träningen och bli bättre på de punkter där jag varit lite svagare. Inte för att jag är någon superstark person haha, men ändå. Nu har jag fått problem med ryggen och då tagit hjälp av coach Henrik. Jag har pausat gruppträningen för att jag inte har möjlighet men då hjälper han mig med rehabilitering istället för att jag ska kunna komma tillbaka. Det är mycket rörlighetsträning just nu. Jag har som mål att komma tillbaka och köra gruppträning. Det är dit jag vill och då är det här en bra väg.

Jag tycker det är en superbra träningsform. Man behöver inte vara någon Iron Woman utan det är mycket rörlighet och man bygger en starkare kropp för framtiden.

Gör som Anna. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out