Sagan om Jonas Återkomst

Jonas Eifrem blev medlem 2014. Detta efter några år av passivitet och ”nej-sägande”. Han började med personlig träning och till slut tränade han upp till 5 gånger i veckan, både grupp- och personlig träning. Han blev en ”ja-sägare” och livet blev roligare i allmänhet.

Covid-pandemin sammanföll med att Jonas blev pappa för första gången. Det ledde till att träningen bortprioriterandes. Resultatet blev mindre energi och cirka 20 kg i viktökning.

”Brutalångest” är ordet som Jonas själv väljer för att beskriva situationen. Nu behövde han mer energi för att orka leka med sin dotter. Inte mindre.

Till slut kontaktade han oss och bokade in en kostnadsfri konsultation. Utifrån Jonas egna förutsättningar och mål tog vi fram en skräddarsydd lösning för honom med både personlig och egen träning.

Nu har Jonas ”hur kul som helst”. Han har snart gått ner de 20 kg han gick upp. Han har bättre flås och är mycket starkare. Framför allt har han mer energi för att leka med sin dotter!

”Våga fråga om hjälp. Det kommer gå fortare än du tror att nå dina mål. Väl där är känslan fantastisk!” Det rådet ger Jonas dig som är i en liknande situation.

Vi tycker att det varken ska vara tråkigt eller komplicerat att förbättra sin hälsa och livskvalitet.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig. Så klicka på knappen bredvid för att boka in din kostnadsfria konsultation.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out