Sommaren är räddad!

Du längtar efter semestern. Du längtar efter lata dagar i sommarstugan eller på båten. Du fruktar att tappa formen. Du är orolig att alla dina fina träningsresultat ska smälta bort som en isglass i solen. 

Vi har löst det åt dig.

I sommar kommer du att få tillgång till samma välplanerade, Level Method-baserade träning som vanligt oavsett var du befinner dig. Vi förser dig med träningspass som du kan genomföra utan utrustning eller med begränsad utrustning. Du slipper tänka på vad du ska göra när du har möjlighet att träna. 

Eftersom passen levereras genom din app (ChalkItPro) så har du alltid tillgång till ditt träningsprogram. När du registrerar resultaten så kommer vi att hålla koll på dig. Precis som vanligt hjälper vi dig att stå till svars så att träningen blir av. Och om träningen blir av fortsätter du att känna framgång och med den kommer motivationen.

När du tränar på semestern kommer du förmodligen att befinna dig i närheten av familj och vänner. Du har en unik möjlighet att leda dom som betyder mest för dig mot bättre hälsa och livskvalitet. Som bonus håller vi ett sommar-bingo där du kryssar i rutorna genom att till exempel träna med dina barn eller med din sambo eller med någon annan som inte tränar hos oss ännu. 

Vi ser alltså till att:

  • du får välplanerad träning varje dag
  • du slipper tänka
  • du kan registrera dina resultat
  • du kan hjälpa din familj och dina vänner
  • du får delta i sommarbingo

Framför allt hjälper vi dig så att du slipper den branta uppförsbacken när hösten kommer. Den tid på året när de flesta jobbar som hårdast och vi verkligen behöver känna oss starka och uthålliga.

Om du har frågor och funderingar kontakta oss omedelbart ([email protected]). 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out