Ta med träningen överallt

Vi vet att du prioriterar din träning, hälsa och livskvalitet till väldigt stor grad. Du är ett föredöme bland både vänner och bekanta. Dock har vi full förståelse för att det ibland blir svårt att komma till antingen Medis eller Sickla för att du ska få din dagliga dos fitness, oavsett om det gäller grupp- eller personlig träning.

Fram till nu har du varit tvungen att hitta på någonting själv. Ibland kanske du hittar på något vettigt. Ibland något mindre vettigt, och ibland blir det kanske ingen träning alls för att fantasin tryter.

I vår strävan att vägleda dig till bättre hälsa och livskvalitet förbättrar vi nu dina möjlighet att få till träningen även om inte kan komma till oss. Vi släpper nu programmet ”Daily Home Workout”. Varje dag erbjuds du ett nytt pass, komplett med uppvärmning och ”accessory”. Accessory kan vara stretching eller lite ytterligare träning för den som vill ha mer.

Självklart erbjuds varje pass som vanligt i 6 olika nivåer. Varje pass är skrivet för att kunna genomföras helt utan gymutrustning men självklart kan du lägga till vikter om du har tillgång till det.

Här kommer en enkel instruktion om hur du kan komma åt ”Dagens hemmapass”.

  1. Öppna Chalk It Pro.
  2. Klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet.
  3. Välj Track ”Daily Home Workout” i din Chalk It Pro.
  4. Genomför passet.
  5. Ha kul.
  6. Registrera ditt resultat.
  7. Öppna din Zoezi-app, välj ”Checka in med QR-kod” och scanna nedan QR-kod som är för hemmapass.
  8. Njut av resten av dagen.

Oavsett om du gör ”Dagen pass” på Sickla eller Medis eller ”Dagens hemmapass” ska du registrera ditt resultat i Chalk It Pro. Ju mer information vi har om din utveckling desto lättare blir det för oss att vägleda dig. Och självklart räknas ”Dagens hemmapass” för din medverkan i ”Committed Club”.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out