BFF (Best Fitness Friend) OPEN

Det är en ära och ett nöje att än en gång få bjuda in till BFF OPEN. Ett tillfälle för dig att fira dina framgångar och tänja på dina gränser på ett underhållande sätt. BFF OPEN har inneburit ökad motivation och fantastiska prestationer under årens lopp. Alla deltar. Det spelar ingen roll om du är veteran eller nybörjare. 

Datum

BFF OPEN pågår mellan den 23 februari och den 14 mars. Veckans BFF OPEN-workout genomförs primärt på fredagarna (25 februari, 4 mars samt 11 mars). Det kommer att erbjudas begränsade “catch-up”-möjligheter. 

En lagtävling

Som vanligt är BFF OPEN först och främst en lagtävling. I år har vi valt de fyra elementen som tema. Lagen heter Eld, Vind, Vatten och Jord. Du kommer att bli tilldelad ett lag under vecka 6 (7-13 februari). Du kommer kämpa för att samla så mycket poäng som möjligt till ditt lag. Deltagande och engagemang är det som genererar mest poäng. Resultat är inte lika viktigt. Du får bland annat poäng genom att:

  • genomföra veckans OPEN-workout
  • agera domare åt en annan bff
  • posta en Bright Spot i vår Facebook-grupp
  • komma utklädd när du genomför veckans OPEN-workout
  • hjälpa någon du känner att komma på en kostnadsfri konsultation

Varje vecka delas också special-poäng ut. Vi återkommer inför varje vecka om detta.

Bonustävling

Nytt för i år är att du och en kompis kan anmäla er i Level Method tävlingen. Ni deltar alltså i lag om två. Ni tävlar med andra lag i er färg (overall level). Båda två måste alltså ha samma overall level. Vi korar ett lag som vinnare i varje Level Method färg. Hitta en kompis nu! Vi tar emot anmälningar under vecka 5 (31/1-6/2). 

T-shirt

Vad vore Vasaloppet, Stockholm marathon, Lidingöloppet, Vansbrosimmet eller The Iron Man utan en T-shirt? Självklart har vi en sådan. MED GULDTRYCK! Endast 250 kr/st. Beställ din T-shirt här:

High five!
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out