Förr – låg motivation. Nu – ”här vill jag vara jämt”.

Vill du också förändra din livssituation, kontakta oss så hjälper vid dig. Första steget är att boka kostnadsfri konsultation.

Louise, vad var dina största utmaningar innan du började träna hos oss?
Innan jag började träna här hade jag svårt att hitta rytmen i vardagen för att träna ofta. Då tyckte jag det var svårt att veta vad jag skulle träna, när jag skulle träna och hade också ganska låg motivation till att gå och träna. Jag drömde också om att vara vältränad. Jag hade lite ont i ryggen. Jag har fått 4 barn så jag har också kunnat känna av det i kroppen och längtar efter att bli stark och känna mig stark igen.

Då började jag på det som hette ”Ditt nya jag” för 2 år sen. Det gav mig vana. Jag fick komma 3 ggr i veckan under en period, bli längtad och frågad efter var jag var om jag inte dök upp men framförallt också bli ett jag med de andra som tränade. Den här känslan av att vi var en familj på CrossFit Medis, några som jag tränade med och som var som jag, var väldigt stark.

Ganska snart kände jag att här vill jag ju vara jämt. Jag får en bra kropp och mindre ont i ryggen och på andra ställen men jag får också relationer. Människor som jag delar vardagen med idag.

Hur har ni lagt upp din träning?
Jag har kört PT-pass ungefär 1 år. Det var för att jag gjorde en seglingssatsning inför Gotland runt. Vi var en tjejbestätning som behövde vara starka för våran ganska stora och tunga båt. Jag insåg att jag behövde ha mer muskler i rygg och bålstabilitet för att orka segla i 70 timmars segling i sträck. Det var det jag och Erin gjorde. Vi jobbade stenhårt för att bygga de musklerna och det gick jättebra. Jag var stark i somras och gjorde en superbra segling.

Kan du rekommendera CrossFit Medis & Sickla till andra?
Det gör jag redan. Jag tror att jag har lockat hit några av mina vänner och det finns också några som funderar på CrossFit. Det jag brukar lyfta fram är att här får man så otroligt bra coaching. Det är några som hjälper en att hitta linjerna och att samtidigt göra det med en slags familjekänsla skulle jag säga. Men det är inte bara coacherna utan det är alla man tränar med som hjälper varandra. Så svaret på frågan är – det kan jag verkligen, de starkaste rekommendationerna.

Gör som Louise. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out