Från ingen kontinuitet till en central del i vardagen.

Här delar Klara med sig av sin resa inom CrossFit. Idag är träningen en viktig del av hennes vardag som ger henne glädje, gemenskap och en stark och sund kropp.

Vi vill hjälpa dig må bättre så du kan få en ökad livskvalitet. Ditt första steg mot ett hälsosammare liv börjar med att boka en kostnadsfri konsultation. Välkommen!

Berätta om dig själv innan du började träna hos oss
Jag hade lite för mycket överflödskilon tyckte jag själv. Jag var inte i jättebra form. Jag har alltid i mitt liv tränat och tyckt om att röra på mig men jag hade en period där, just före jag började här, där jag inte hittat någon kontinuitet. Då hade min syster prövat CrossFit och sa ”- Klara, du måste börja med CrossFit”. Jag började söka på Google och då hittade jag CrossFit Medis och bokade in en första träff med dem. Det var så det började. Jag visste ingenting om CrossFit innan.

Hur var första mötet?
Det var jättebra. Supertydligt. Ett samtal med Kalle Solberg hade jag då. Sen hade jag en underbar PT, Julia, som jobbade med mig i början med bara teknik i lyft. Det tog ett par månader för mig att förstå och komma in i vad det faktiskt var men sen gick det ganska fort och då blev jag fullständigt besatt.

Det som är fantastiskt för mig är alla må-bra hormoner som tillströmmar – dopamin, serotonin. Och sen inte minst själva det här stället är ganska fantastiskt. Det är verkligen som en familj. Man lär känna varandra. Det är en väldigt härlig stämning.

Hur kan coacherna hjälpa dig?
De kan hjälpa mig med alla de där svagheterna, de där små justeringarna som gör att jag kan komma vidare. Det är det man vill, man vill bli bättre och lära sig nya saker. Det är också fantastiskt att man märker att man kan göra det. Lära sig nya saker hela livet. Det blir så tydligt med träningen. Det är en stor motivation för mig.

Vad är ditt råd till någon som funderar på att pröva CrossFit?
Man ska bara komma hit och börja och inte känna sig rädd. Här finns ju alla, på alla nivåer. Alla kan träna tillsammans på sin nivå. Det är det som är så fantastiskt så det är bara att komma hit!

Gör som Klara. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out