Ryggproblemen sedan tonåren är borta

Kati Raitinen berättar här om vad hennes förändring sedan hon började träna med oss på CrossFit Medis & Sickla.

Vill du också uppleva en starkare kropp, mer energi och en ökad livskvalitet? Boka kostnadsfri konsultation så lägger vi upp en plan för dig!

Berätta lite om dig själv innan du började träna på CrossFit Sickla
Jag har provat på massor av olika saker – gym och löpning. Jag har sprungit fritt i skogen, ganska långa distanser. Men jag har sedan tonåren tampats med att ha ont i ryggen. Jag är musiker och spelar Cello och delvis beror ryggsmärtan på att jag sedan ung ålder har burit på min Cellolåda som tidigare vägde hälften av min kroppsvikt när jag var 14-16 år. Det tror jag har påverkat mig. Ryggont har jag haft mycket.

Vad hände när du kom hit och började träna
Jag hade en kompis som rekommenderade det här för mig. Jag tyckte det var kul ibland och tufft ibland. Sen kom Corona och då bestämde jag mig för att testa träna med en Coach. Då är det bara hon och jag som träffas åt gången. Sen dess känns det som det verkligen har tagit fart och förändrat mitt liv till det bättre enormt mycket.

Vad kan din Coach hjälpa dig med?
Hon gör så att jag inte har ont i ryggen. Det är otroligt tydligt att när jag är på sommarlov till exempel, och inte träffar henne så mycket och inte orkar träna så kommer värken tillbaka. När jag sedan kommer i gång igen och börjar träna så försvinner värken. Så enkelt är det.

Vad skulle du säga till personer som funderar på att börja träna?
Kom. Kom igår! Haha. Det är det bästa. Det är verkligen det bästa. Och den här känslan att vara stark, den har jag aldrig haft tidigare. Men nu har jag det. Man kan gå på stan och känna sig stark, att man har muskler.

Gör som Kati. Börja genom att boka en kostnadsfri konsultation idag!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out